VOLLEZELE - Voor de eerste keer samen op de planken

C21

VOLLEZELE - Voor de eerste keer samen op de planken

Editiepajot_galmaarden_toneel__kopie_
Het volledig gezin Persoons staat op de planken. - Foto © Marc Colpaert
 

Voor de eerste keer staat het volledig gezin van Ludo Persoons uit Vollezele op de planken met de komedie ‘De Pillenkast’ dat doorgaat in de zaal De Notelaar. Voor dochter Axelle is het een speciale rol, want zij mag ‘the bitch’ spelen en eens lekker ongestraft roepen tegen haar ouders en dat is altijd leuk natuurlijk.

Al voor het 99 ste jaar op rij geeft de Koninklijke Toneelkring Helpt Elkander Vollezele een toneelvoorstelling in De Notelaar. Dit jaar is het voor de voorzitter Ludo Persoons wel een hele speciale uitgave. “Het is de eerste keer dat ik samen met mijn vrouw Ann en mijn twee dochters Stefanie en Axelle samen op de planken sta. Ik en mijn vrouw spelen al meer dan 30 jaar toneel, onze dochters hebben wat ervaring opgedaan in onze afdeling jeugdtoneel, maar dit jaar krijgen ze voor de eerste maal samen met ons een rol in ons jaarlijks toneelstuk”, legt Ludo uit.

Ze brengen dit jaar een modern sprookje voor volwassenen over geneesmiddelen die een eigen leven gaan leiden met als gevolg tal van hilarische toestanden. De voorstellingen gaan door op 16, 17, 18, 23 en 25 december, de regie is in handen van Werner Van der Elst. De inkom bedraagt 8 euro, reservatie is verplicht via:

 

info@kt-helpt-elkander.be of bel 0479/83.61.08.(graag tussen 18 en 20 uur))

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 dec 2016
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief