224 Halse studenten hebben geschreven, gezwoegd en gedicht voor

C21

224 Halse studenten hebben geschreven, gezwoegd en gedicht voor

Dichter_bij_jou

Precies 224 laatstejaarsstudenten van de Halse middelbare scholen gaven met gedichtendag gevolg aan de oproep van de Halse stadsdichter Geert Vanhassel en kropen in hun pen voor ‘Dichter bij jou’. Het resultaat hiervan is te horen en te zien op 8 april in ’t Vondel.

Dat zijn er een pak meer dan vorig jaar. En voor het eerst zijn ook alle Halse middelbare scholen vertegenwoordigd. Die enorme berg gedichten werd intussen overgemaakt aan zo’n 10 artiesten. Zij zullen er eentje uitpikken en van dat gedicht hun nieuwste hit maken. 
 
Stash & Let lewis Live vervolledigen de affiche
Intussen is de affiche volledig. Ook Stash, die men nog wel kent van de hit ‘Sadness’ en Let Lewis Live, de winnaars van de Zennetoer’ zullen op vrijdag 8 april het podium beklimmen van ‘Dichter bij jou’ in CC ’t Vondel in Halle. 
 
Eerder hadden ook al Soetkin Baptist (ex-Ishtar), Chupa Libre, Walter Janssens (Manmanman) & Mieke Delanghe (Leki & the Sweet Mint), Eveline Cannoot, BDK, Jan Vankeerberghen & Ben Destrycker en Marc Vanhie (the Bet) toegezegd. Tussen de optredens door zullen ook heel wat bekende Vlamingen grasduinen in het repertoire van de laatstejaars. Maar die namen worden voorlopig nog even geheim gehouden 
 
Om met de poëzie een zo groot mogelijk publiek te bereiken worden er deze week massa’s affiches, bierviltjes en bladwijzers (met daarop de gedichten van de Halse laatstejaars) verspreid onder de Halse handelaars, de bib en het Vondel. 
 
‘Dichter bij jou’ op vrijdag 8 april om 20 u30 in CC ’t Vondel Halle (om 14u is er ook een scholenvoorstelling)
 
Kaarten kosten 7,5 euro (abonnementen 5,5 euro) en zijn vanaf nu te verkrijgen bij CC ’t Vondel (www.vondel.be of 02 365 94 05)
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 mrt 2011
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief