HALLE / PEPINGEN - Streekgenoten in de Pyreneeën

C21

HALLE / PEPINGEN - Streekgenoten in de Pyreneeën

Greet_de_roubaix
Arnout Dierick en Greet De Roubaix samen met zoontje Soan. - Foto's © Greet De Roubaix
 
Dscn1709
Foto's © Greet De Roubaix
 

In 2007 waagden, Arnout Dierick uit Halle en Greet De Roubaix uit Pepingen,  de stap naar het buitenland.  Begin 2008 verscheen er reeds een artikel op editiepajot waarin ze vertelden dat ze alles in het werk stelden om in juni 2008 hun chambres d’hôtes “Maison Fouga” te kunnen openen.

“Met enige fierheid mogen wij vandaag zeggen dat we daarin slaagden.   Vele streekgenoten kunnen dat beamen, want “Maison Fouga” mocht reeds vele Pajottenlanders verwelkomen.

De Pyreneeëncols zijn een uitdaging voor heel wat wielerliefhebbers.  Ook motorrijders komen hier zeker aan hun trekken.  Wandelaars kunnen dan weer hun hart ophalen aan de prachtige wandelingen die de streek te bieden heeft.

Wat voor velen onder ons minder bekend is, is dat de Pyreneeën ook mooie skigebieden heeft.  Tijdens de winterperiode kan het huis in zijn geheel  gehuurd worden door groepen of families.

Wij zijn blij dat we de stap gezet hebben en voelen ons intussen echt thuis in Frankrijk.  In 2009 werd ons zoontje, Soan geboren.  Hij is “Le roi, de la Maison Fouga!”, zoals hij het zelf zegt !”

Info: Arnout en Greet Dierick-De Roubaix
“Maison Fouga” Chambres en table d’hôtes
Route de Pene Tailhade
65240 Cadeac
Hautes-Pyrenees

www.maisonfouga.com

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 apr 2011
Marc Sluys
Greet De Roubaix
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief