Nieuws uit PZ HALLE

C21

Nieuws uit PZ HALLE

3_politielogo_2011_p200_1_

Op het Konijnenerf reed een dame met haar wagen tegen een bloembak. In de Balthazarstraat kwamen twee voertuigen met elkaar in botsing en in de Sint-Katharinavest werd ingebroken in een woning.

Bloembak en omheining aangereden
Maandag omstreeks 14u werd een bloembak aangereden op het Konijnenerf te Halle. Een dame kwam met haar voertuig uit de richting van de Kwelm. Toen ze de Konijnenerf insloeg, reed ze tegen een grote bloembak. De houten bloembak liep daarbij schade op: het bovenste gedeelte is gebarsten, een ander stuk viel op de grond. Ook de wagen van de dame liep schade op.
 
Op het kruispunt van de Balthazarstraat en de Goudvinkenlaan kwamen omstreeks 15u30 twee voertuigen in botsing. Door de impact van de botsing schoof één van de wagens tegen een stenen omheining van een woning aan het kruispunt. Beide voertuigen liepen schade op, en ook de omheining van de buurtbewoner is stuk. Er raakte niemand gewond.
 
Inbraak in woning
Maandag omstreeks 16u werd een inbraak vastgesteld in een woning aan Sint-Katharinavest. Toen één van de bewoners thuiskwam, bleek er ingebroken te zijn. Het is nog onduidelijk hoe de daders het huis konden betreden. Er werd heel wat elektromateriaal gestolen. De politie onderzoekt de zaak, maar momenteel is er nog geen spoor van de inbrekers.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 mei 2011
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief