“HALSE Pijl” verreden in hete omstandigheden

C21

“HALSE Pijl” verreden in hete omstandigheden

Dsc_2418
Foto's Rudi Bellemans
 
Halle_toerist_2_if
Ingezonden foto
 
Halle_toerist_3_if
Ingezonden foto
 

Voor de vijfde keer stond Groot Halle Toerist garant voor de organisatie van hun “Halse Pijl”, een toertocht voor wielertoeristen. Ondanks het verlengde weekend, vele mensen waren op vakantie, hadden ze toch bijna 1.000 deelnemers.

De meesten onder hen waren zeer lovend over het parcours: mooi, landelijk en goed aangegeven met wegwijzers. De deelnemers konden kiezen uit afstanden van 35, 70, 115 en 155 km, wat serieuze afstanden waren in zo’n hitte. Maar groot was de beloning dat de deelnemers bij aankomst konden genieten van een lekker streekbiertje.
 
Schepen voor Sport Michel Bellemans had een kleine attentie voor Jos Van Rooy die met zijn 74 jaar de oudste deelnemer was. Voor deze, in de Kempen wonende man, was het al zijn 5de deelname in Halle. Ook een Brugse club had een flinke delegatie naar Halle gestuurd. Ze hadden al van de stad van Witse gehoord maar nooit durven denken dat het hier zo een mooie streek hebben.
 
Groot Halle Toerist telt intussen bijna 100 leden. Er wordt gereden in 4 groepen, vertrek om 08.00 uur op het Possozplein te Halle. Meer inlichtingen kan men vinden op www.groothalletoerist.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jun 2011
Felix Merckx
Rudi Bellemans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief