Nieuws uit PZ HALLE

C21

Nieuws uit PZ HALLE

Politielogo_2011_p200

50 bestuurders leggen ademtest safe af

In de nachten van vrijdag op zaterdag en van zaterdag op zondag werden door de lokale politie Halle alcoholcontroles georganiseerd. In totaal legden 58 bestuurders een ademtest af. Daarvan waren er 50 safe. Vier personen bleken onder invloed van alcohol achter het stuur te zitten. Vier anderen bevonden zich in de alarmfase. Eén bestuurders testte daarenboven positief op het gebruik van drugs in het verkeer. Sporen van cocaïne werden gevonden, in combinatie met alcohol. In totaal werden tijdens de controles vier rijbewijzen ingetrokken, waaronder dat van een jonge bestuurder die asociaal en onaangepast rijgedrag vertoonde. Verder werd 1 voertuig getakeld omdat het niet verzekerd was. Eén vrachtwagen reed rond met een vervallen keuringsbewijs.
Aangekondigde verkeerscontroles zijn terug te vinden op de website van de lokale politie Halle: www.lokalepolitie.be/5413
Inbraak in woning
Vrijdagnamiddag werd een inbraak ontdekt in een woning niet ver van de Vogelpers in de Sint-Rochuswijk. De bewoners kwamen thuis van vakantie toen ze vaststelden dat het cilinderslot van de voordeur werd afgebroken. De dieven maakten verschillende gouden juwelen buit. De politie deed ter plaatse de nodige vaststellingen en onderzoekt de zaak.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 jun 2011
Felix Merckx
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief