HERNE / GALMAARDEN / HALLE – Pajots kwartet Belgisch kampioen Gocart

C21

HERNE / GALMAARDEN / HALLE – Pajots kwartet Belgisch kampioen Gocart

Img_8870
Sander Mot en Pieter Leys (Herne), Kevin Bockstael (Galmaarden) en Tom Van Zeebroeck (Halle) heeft op de dijk in Oostende het allereerste Belgisch kampioenschap Gocart racen van Q-music gewonnen - Foto's ingezonden
 
Gocartrace_095
....aan de aankomst - Foto ingezonden
 
Gocartrace_243
Eerste prijs een splinternieuwe scooter - Foto Ingezonden
 
De ploeg met Sander Mot en Pieter Leys (Herne), Kevin Bockstael (Galmaarden) en Tom Van Zeebroeck (Halle) heeft op de dijk in Oostende het allereerste Belgisch kampioenschap Gocart racen van Q-music gewonnen. Het Pajots kwartet toonde zich de snelste van de 29 deelnemende ploegen. De winnaars werden alle vier beloond met een splinternieuwe trendy scooter.
 
Het was VTM-sportjournalist Stefaan Van Loock die instond voor het live commentaar. De winnende ploeg Musculus Gastrocnemius legde het parcours van 3 km af in 7’42” en hadden 7” minder nodig dan hun naaste concurrenten. Ook een aantal bekende Vlamingen kropen mee achter het stuur. Zo eindigde miss België Justine De Jonckheere met haar team 12de, Jelle Van Dael 14de, Anthony Kumpen 17de en Eline De Munck 22ste.
 
Sander Mot kan het nog altijd niet geloven. “Als trouwe Q-luisteraars waren wij naar Oostende getrokken om louter voor de fun deel te nemen. Wij hadden nooit gedacht dat wij zouden in aanmerking komen voor de titel”, aldus de trotse kampioen. “De tijdrit doorheen en rond de Koninklijke Venitiaanse Gaanderijen vlakbij het Q-Beach House was een zeer pittig parcours met tal van bochten dat bovendien door een stevige zeewind bemoeilijkt werd. Maar eind goed al goed. Wij mogen ons nu een gans jaar de Belgische kampioenen Gocart Race noemen”.    
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 jul 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief