Nieuws uit PZ HALLE

C21

Nieuws uit PZ HALLE

3_politielogo_2011_p200_1_

In Halle braken dieven niet minder dan negen voertuigen open. De meeste diefstallen gebeurden langs het kleine ruitje langs de passagierszijde. De politie gaat in de zomermaanden ook de fietsverlichting controleren

Inbraken in voertuigen
Zondagochtend liepen enkele meldingen van inbraken in voertuigen binnen bij de lokale politie Halle. In de Sint-Rochusstraat werd in een voertuig ingebroken, in de Kasteelstraat werden 4 auto’s opengebroken. Ook onder meer aan de Biezeput en op de Bergensesteenweg braken dieven in in voertuigen. In totaal werden 9 inbraken aan de politie gemeld.
 
In de meeste gevallen werd bij de inbraken het kleine ruitje vooraan langs de passagierszijde ingeslagen. De dieven maakten heel wat buit. Er werden onder meer 2 draagbare computers en een fototoestel, opgeborgen in de koffer, gestolen. Uit enkele voertuigen werd het GPS-toestel gestolen. Ook boorddocumenten werden meegenomen. De politie deed telkens ter plaatse de nodige vaststellingen. Het onderzoek naar de daders loopt.
 
Zorg ook in de zomer voor goede fietsverlichting
De Cel Verkeer van de lokale politie Halle zal ook tijdens de zomermaanden controles uitvoeren op fietsverlichting. De agenten stellen vast dat nogal wat mensen in het donker naar huis fietsen, maar hun fietsverlichting laat vaak te wensen over. Voor de veiligheid van de fietsers en andere weggebruikers zal dan ook regelmatig gecontroleerd worden of fietsen goed verlicht zijn.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 jul 2011
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief