Vijf jaar Café Combinne gevierd met feest op Britse dubbeldekbus in HALLE, Vilvoorde en ASSE

C21

Vijf jaar Café Combinne gevierd met feest op Britse dubbeldekbus in HALLE, Vilvoorde en ASSE

Cafe_combinne03
Repro EP

Café Combinne, de interculturele praatgroepen in de regio Halle-Vilvoorde, bestaat vijf jaar. Dat wordt gevierd met een speciale editie van de conversatietafels. Met een Britse dubbeldekbus doen ze in september drie locaties aan: Halle, Vilvoorde en Asse. Ter plekke trakteren ze iedereen die deelneemt op een lekker hapje en drankje van Pic Nic Del Mundo.

  Café Combinne is een interculturele praatgroep waar Nederlands gesproken wordt. Anderstaligen ontmoeten er Nederlandstaligen om te praten over allerlei dingen: werk, hobby’s, koken ... In de voorbije vijf jaar namen duizenden mensen deel aan deze praatgroepen. Om dit te vieren komt Café Combinne naar je toe met een heuse Britse dubbeldekbus, compleet met lekkere hapjes en drankjes. De bus staat op 4 september in Halle, op 18 september in Vilvoorde en op 25 september in Asse.
 
Bij Café Combinne krijgen anderstaligen en Nederlandstaligen de kans om elkaar te ontmoeten en met elkaar te praten, in het Nederlands. Het betekent zowel voor de anderstaligen als voor de Nederlandstaligen een grote verrijking. Niet alleen het Nederlands gaat erop vooruit, maar er worden ook bruggen gebouwd tussen de verschillende culturen. In februari 2006 startte de eerste praatgroep in Asse: Café Combinne was geboren. Op dit moment bestaan er 16 locaties waar Café Combinne plaats vindt. Daarvan zijn er 13 in Halle-Vilvoorde en 3 in Oost-Brabant.
 
Vijf jaar Café Combinne vraagt om een gepast feest. Dit doen ze door in de regio rond te toeren met een Britse dubbeldekbus van het cateringbedrijf Pic Nic Del Mundo. Ze houden op én rond de bus verschillende conversatietafels. Wie deelneemt wordt verwend met een heerlijk hapje en drankje van Pic Nic Del Mundo. Het evenement staat open voor iedereen. Men hoeft dus niet per se deelnemer van Café Combinne te zijn. Het is de ideale gelegenheid om eens kennis te maken met de praatgroepen.
 
Data & locaties
Halle: zondag 4 september, 14u tot 17u, Beestenmarkt
Vilvoorde: zondag 18 september, 13u tot 17u, Autovrije zondag en jeugddag, plein Franklin Rooseveltlaan
Asse: zondag 25 september, 12u tot 16u, Landschapsdoedag op Campus Vijverbeek, Nieuwstraat 124
 
 Meer info Arch’educ, info@archeduc.be , www.archeduc.be    02 454 54 01
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 aug 2011
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief