HALLE - Nieuw verkeerscirculatieplan lost de files niet op

C21

HALLE - Nieuw verkeerscirculatieplan lost de files niet op

Editiepajot_halle_filles_1_i_f
Ingezonden foto's
 
Editiepajot_halle_filles_2_i_f
Ingezonden foto
 

Het nieuwe verkeerscirculatieplannen rond de Bospoortbrug en de Arkenveste heeft bij het begin van het nieuwe schooljaar de files in Halle niet kunnen oplossen.

Op verschillende plaatsen werden extra agenten ingezet voor een vlotte afwerking.
 
De grootste file stond op de Suikerkaai. Daar was het aanschuiven van het rondpunt aan de Baskuul tot de Bospoortbrug. Ook wisten blijkbaar veel automobilisten die hun kinderen naar school brachten niet dat de Arkenveste éénrichtingsverkeer geworden was. Ter hoogte van de post werden ze allemaal terug gestuurd richting Baskuul.
Morgen vrijdag zou het nog echter kunnen zijn, want dan beginnen de middelbare afdelingen van het Heilig Hart & College ook op het voorziene uur, wat vandaag niet het geval was.
 
Ook aan de werken aan de Vandemaelestraat was er hinder. Een verkeersplaat zegt dat de autobestuurders de platen omleiding moeten volgen om naar het containerpark te gaan. Deze platen zijn echter niet te bespeuren.
 
Het verkeer komende uit de Molenborre moet nu voorrang geven aan het verkeer op de Arkenvest. Donderdagnamiddag zorgde dat voor een file vanop het Possozplein tot aan de Arkenveste.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 sep 2011
Felix Merckx
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief