HALLE - Succes voor tweedehands kledingbeurs

C21

HALLE - Succes voor tweedehands kledingbeurs

Editiepajot_halle_kledij_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

“Emily’s tweedehands kledingbeurs”  in Sportcafé De Bres in Halle was een succes.. Organisatoren Marcella De Coninck en Louis Dusart zijn heel tevreden, want tientallen particulieren verkochten er hun tweedehands kleding en accessoires.

Wat zij echter nog belangrijker vonden, waren de honderden kooplustigen van alle leeftijden die in de standen kwamen neuzen naar gunstige koopjes. Die waren er in overvloed, want voor een prikje konden kledingstukken, handtassen, schoenen… gekocht worden. Wat voorop staat bij “Emily’s tweedehands kledingbeurs” is dat alles wat te koop aangeboden wordt in uitstekende staat moet zijn.
 
Door het grote succes van de voorbije beurs zijn reeds twee volgende beursdagen voorzien : zaterdagen 8 oktober en 3 december van 12 tot 17 uur in Sportcafé De Bres.
 
Ondertussen kijken de organisatoren reeds uit naar een grotere locatie en zullen er waarschijnlijk nog bijkomende “tweedehands kledingrommelmarkten” georganiseerd worden. Om hiervan op de hoogte te blijven is het nuttig geregeld te kijken naar de website www.emilyskledingbeurs.com . Belangstellenden kunnen ook contact opnemen met Marcella De Coninck via marcelladeconinck@gmail.com  of 0486 753617.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 sep 2011
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief