Nieuws uit PZ HALLE

C21

Nieuws uit PZ HALLE

3_politielogo_2011_p200

In het centrum van Buizingen is de politie tussenbeide moeten komen voor een vechtpartij. Bij een politiecontrole bliezen 4 mensen positief, droegen 15 bestuurders de veiligheidsgordel niet en 4 motorrijders droegen niet de voorgeschreven kledij.

Vechtpartij te Buizingen
In de nacht van zaterdag op zondag kwam de lokale politie Halle tussen in een vechtpartij in het centrum van Buizingen. Omstreeks 5u in de ochtend maakte een groep van een 15-tal jongeren amok op een plaatselijk festival dat net op z’n eind liep. Er ontstond ruzie met de andere fuivende jongeren, vermoedelijk om het geven van sigaretten. Er werden slagen en schoppen uitgedeeld. De lokale politie kwam onmiddellijk ter plaatse. Daarop vluchtten de amokmakers weg in de richting van het station van Halle. De politie kon in de buurt nog 4 mannen oppakken die vermoedelijk bij het gevecht betrokken waren. Twee jongeren werden licht gewond en moesten voor verzorging naar het ziekenhuis. De zaak wordt verder onderzocht.
 
Controle op alcohol en gordeldracht
Zoals aangekondigd voert de cel verkeer van de lokale politie Halle deze maand intensief controles uit op alcoholmisbruik achter het stuur en gordeldracht. Zaterdagavond werd een actie op touw gezet. 39 mensen werden aan een ademtest onderworpen. 32 van hen legden deze safe af. 4 personen bliezen positief, daarvan moest 1 persoon zijn rijbewijs inleveren. Drie bestuurders bevonden zich in de alarmfase.
 
Daarnaast droegen 15 bestuurders de veiligheidsgordel niet. Bovendien waren 4 motorrijders niet gekleed met de voorgeschreven kledij.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 sep 2011
Felix Merckx
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024
Marc Sluys | 23 mrt 2024

archief