HALLE / SINT-PIETERS-LEEUW - Eén miljoen tevreden uren. Landelijk Dienstencoöperatief presteert deze maand haar miljoenste uur

C21

HALLE / SINT-PIETERS-LEEUW - Eén miljoen tevreden uren. Landelijk Dienstencoöperatief presteert deze maand haar miljoenste uur

Editiepajot_spl_1_miljoen_nuren
Foto © Felix Merckx
 

Landelijk Dienstencoöperatief startte 6 jaar geleden als dienstencheque-organisatie. Snel groeide het bedrijf uit tot een belangrijke speler op de markt van huishoudhulp met dienstencheques, vooral op het platteland. Deze week presteerden zij het miljoenste uur.

Landelijk Dienstencoöperatief, een coöperatieve met sociaal oogmerk, maakt deel uit van Groep KVLV. Vanuit hun missie zoeken ze altijd naar een goede combinatie tussen arbeid en gezin, zowel voor de werknemer als voor de klant. Een job als huishoudhulp is steeds op maat van een personeelslid en haar/zijn gezin. In de provincie Vlaams-Brabant hebben ze momenteel 500 personeelsleden en hebben kantoren in Leuven, Haacht, Aarschot, Tienen, Opwijk en Halle.
 
Vanuit het kantoor in Halle worden de volgende gemeenten bediend: Beersel, Bever, Drogenbos, Galmaarden, Gooik, Halle, Herne, Lennik, Linkebeek, Pepingen, Sint-Genesius-Rode en Sint-Pieters-Leeuw. Van hieruit stellen ze 70 huishoudhulpen tewerk en bedienen hiermee ongeveer 500 klanten. Met de strijkateliers in Sint-Pieters-Leeuw en Drogenbos helpen zij nog een 200-tal klanten.
 
Vandaag stelt Landelijk Dienstencoöperatief in totaal meer dan 1 900 mensen, vooral vrouwen, te werk. Deze maand presteerden ze hun miljoenste uur, uitzonderlijk snel dit jaar omwille van de sterke groei van de organisatie.
Kelly Musch, Coördinator: “En we blijven groeien, vandaar dat we nog steeds op zoek zijn naar nieuwe werkkrachten (zie www.ikwerkmetdienstencheques.be ). We vieren dit miljoenste uur bij één van de klanten van Landelijk Dienstencoöperatief in de regio Halle, Griet De Smet. Haar huishoudhulp, David Holbrecht, werd samen met haar in de bloemetjes gezet”.
 
David Holbrecht is de enige man in de regio van de 70 huishoudelijke helpers en kan zeker zijn mannetje staan. Hij was vroeger schilder en wilde iets anders gaan doen. Hij werkt nu bijna 3 jaar bij het Landelijk Dienstencoöperatief. Zijn grootvader brengt hem naar de klanten en rijdt dan door naar het rusthuis waar zijn vrouw verblijft.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 sep 2011
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief