HALLE - Officiële start van het Poker Mania Team

C21

HALLE - Officiële start van het Poker Mania Team

Editiepajot_halle_poker_i_f
I F
 

Het Poker Mania Team viert zaterdag 1 oktober zijn officiële opening met een groot pokertornooi met maximaal 100 deelnemers. Deelname is gratis en er zijn meer dan € 1000 aan gesponsorde prijzen.

Inschrijven kan via www.pokermaniateam.be 
 
Het Poker Mania Team organiseert wekelijks op dinsdag, in De Bres te Halle, een live Sit&Go, Freezeout toernooi. Dit is altijd de Texas Hold’em variant. Tevens wordt er ook tweemaandelijks een toernooi in het weekend georganiseerd en dit eveneens in Texas Hold’em style, maar soms met een ‘twist’ zoals Bounty, Deepstack, Double Chance, … Telkens met naturaprijzen.
 
De bedoeling is dat zowel de beginnende als de gevorderde pokerspeler bij hen aan hun trekken komen, daarom dragen zij zaken als gezelligheid, plezier, kameraadschap hoog in het vaandel.
 
Zij willen het negatieve imago, dat poker soms nog heeft, ombuigen en duidelijk maken dat dit spel niet alleen maar om geld draait. Daarom zijn bij hen ALLE toernooien altijd en voor iedereen GRATIS toegankelijk. Meer nog, elke vorm van poker waarbij voor geld wordt gespeeld is bij hen, conform de Belgische wetgeving m.b.t. kansspelen, te allen tijde verboden.
 
Er zullen diverse klassementen bijgehouden worden om zo aan het einde van ieder jaar een clubkampioen te kunnen aanduiden voor zowel de wekelijkse Sit&Go als voor de cashgames. Deze klassementen en een uniek systeem van ‘leveling’ zullen dan ook bijdragen tot een gezonde competitiegeest ondanks het feit dat het om gratis pokeren blijft gaan >.
 
PokerManiaTeam wil boven alles iedereen plezier laten beleven aan poker zonder er financiële eisen aan te koppelen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 sep 2011
Felix Merckx
I F
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief