LEMBEEK - Nina uit GOOIK in de live shows van So You Think You Can Dance

C21

LEMBEEK - Nina uit GOOIK in de live shows van So You Think You Can Dance

Editiepajot_gooik_nina_plantef_ve_foto_erwin_alsteens
Nina Plantefève. - Foto © Erwin Alsteens

Zondag werden in het vtm-dansprogramma So You Think You Can Dance de 18 deelnemers geselecteerd voor de live shows. Ook Nina Plantefève (19 jaar) uit Gooik is bij de gelukkigen.

Nina Plantefève is dolgelukkig met haar selectie. Van de 3.000 dansers en danseressen uit België en Nederland die auditie deden, blijven er nu nog 18 over. Zij zullen, tijdens de komende weken elke zondag tijdens een live uitzending op vtm dansen voor de titel van meest populairste danser van de lage landen.
Alles begon bij Dansschool Ballerino
Dansen is voor Nina een passie. Reeds op 8 jarige leeftijd startte zij met balletlessen in Dansschool Ballerino uit Lembeek onder leiding van Magali Berael, waar zij momenteel nog altijd danst. Op 11 jarige leeftijd ging ze naar de Koninklijke Balletschool in Antwerpen waar ze vorig jaar afstudeerde. Vorig jaar sleepte ze bovendien een contract in de wacht als danseres in Giessen bij Frankfurt. Als jongste danseres uit het gezelschap veroverde ze al snel de harten van het Duitse publiek.
Dansgekke familie
Ook bij Nina thuis staat dansen centraal. Niet minder dan 4 andere zussen zijn ook bezeten van de dansmicrobe. Haar adoptiezusjes Sebia en Nienke deden 2 weken geleden ook auditie en zij verbaasden jury en publiek met hun talent. Zij waren echter nog te jong om verder deel te nemen aan de wedstrijd.
Met de steun van vele supporters
Voor Nina gaat het avontuur verder. Tijdens het Bootcamp in Cuba werden de 18 finalisten bekendgemaakt. Om in de wedstrijd te blijven zal Nina haar danstalent in verschillende dansstijlen moeten laten zien tijdens de live uitzendingen. En rekent ze op de vele stemmen van haar vrienden en familie en iedereen die haar in de wedstrijd wil houden. Haar fans kunnen terecht op haar facebookpagina “Nina SYTYCD” en zijn ook welkom elke zondagavond vanaf 20u in de Koornmolen in Gooik om het dansprogramma op groot scherm te volgen samen met haar familie, vrienden en supporters.
Meer informatie : patrick.plantefeve@belgacom.net  – GSM 0476/49 00 93
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 okt 2011
Gerrit Achterland
Erwin Alsteens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief