SINT-GENESIUS-RODE – Ook Stephanie Evenepoel uit HALLE bij de 18 finalisten van “So you think you can dance”

C21

SINT-GENESIUS-RODE – Ook Stephanie Evenepoel uit HALLE bij de 18 finalisten van “So you think you can dance”

Editiepajot_sint-genesius-rode_stephanie_evenepoel_ingezonden_foto
Stephanie Evenepoel (ingezonden foto)

Ook Stephanie Evenepoel, dansdocent bij K-Creation dance in Sint-Genesius-Rode, overtuigde zondagavond de internationale jury, onder leiding van Dan Karaty, van de danswedstrijd “So you think you can dance”.

Liefst 3000 deelnemers uit België, Nederland begonnen in juni aan de preselecties- gehouden in Amsterdam en Gent- van het druk bekeken “ So You Tink You Can Dance”programma, een productie van VTIM en RTL (NL)
Stephanie Evenepoel wist zich met glans doorheen de diverse selecties te murwen en zal vanaf zondagavond 9 oktober live te bewonderen zijn op VTM
De 18 finalisten ( 11 Nederlandse en 7 Belgische dansers) wisten zich te plaatsen voor de live uitzendingen en strijden voor het felbegeerde kroontje van meest favoriete danser van de Lage Landen 2011.
K-Creation dance is maar al te fier dat na Kris Loix (finalist in 2009), Christophe Lequesne (winnaar van “My Name Is Michael in 2010) nu Stephanie als derde dansleraar is doorgedrongen tot de grote live-finales.
Stephanie (uit Halle) danst al geruime tijd bij de elitegroep van K-Creation, nl. The Freakz on Stage en is sinds drie jaar de vaste dansdocent van de Funky Jazz afdelingen
Diverse stages, optredens in binnen-en buitenland met oa. vaste danser van Hadise, brachten met zich mee dat Stephanie, ondanks haar jonge leeftijd (22) al een pak danservaring opgedaan heeft in diverse dansstijlen , dewelke ze zeker zal kunnen gebruiken tijdens de komende live-uitzendingen.
Dansschool K-creation dance hoopt, samen met al haar sympathisanten , dat zij zo ver mogelijk kan doorstoten in het programma: het wordt een bikkelharde dansstrijd want wekelijks worden er twee finalisten geëlimineerd om alzo tot de grote eindfinale-uitzending te komen
Het concept wil dat eliminatie gebeurd via het stemgedrag van de kijker.
Zo hoopt Stephanie én heel de K-creation crew op ieders steun: sms’en of digitaal stemmen via de rode knop is de boodschap.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 okt 2011
Gerrit Achterland
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief