HALLE - Kreato met promenadeconcert

C21

HALLE - Kreato met promenadeconcert

Editiepajot_halle_kreato_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

Het Halse muziekensemble Kreato brengt op 22 oktober vanaf 18.30 uur in het CC ’t Vondel zijn tweejaarlijks promenadeconcert. Het wordt een mixt van klassieke en lichtere muziek.

Alle onpare jaren brengt Kreato Halle een promenadeconcert. Tijdens de pare jaren wordt vooral veel aandacht gegeven aan de wedstrijden van Vlamo
 
De hoofdbrok van het promenadeconcert is het lichtere genre. Het klassieke werk wordt gebracht tijdens het optreden van Ballerino. Dit jaar echter geen koor Vox Veroni. Deze hebben in december optredens en zijn niet combineerbaar met het promenadeconcert. Met de voorbereiding van het concert is men verleden jaar al begonnen.
 
Het voorprogramma begint om 18.30 uur met een optreden van Demi-sec. Het hoofdprogramma start om 19.30 uur. Naast Ensemble Kreato is er Bert Joris (trompettist), The Fools (coverband), Balletgroep Ballerino en het koor Gaudicanto. De algemene leiding berust bij Diederik De Roeck en voor de presentatie zorgt Ingrid Vanrutten.
 
Kaarten in voorverkoop, reducties en leden Kreato kosten 17 euro. Zij zijn te verkrijgen in CC ’t Vondel en bij de leden en muzikanten van Kreato. Aan de kassa kost een kaartje 17 euro.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 okt 2011
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief