HALLE - Winterrommelmarkt op de schaatsbaan

C21

HALLE - Winterrommelmarkt op de schaatsbaan

Editiepajot_halle_schaatst_foto_sluys
Foto © Marc Sluys
 

Toerisme Halle vzw en de Stad Halle organiseren ook in 2011 het grootste winterevenement van Halle en omstreken: HALLE SCHAATST ! Men kan schaatsten van vrijdag 16 december 2011 tot en met zondag 8 januari 2012, Daarvoor wordt er in de tent op het Stationsplein een rommelmarkt gehouden.

Op zondag 11 december organiseert Toerisme Halle vzw en de  werkgroep Halle Schaatst, in samenwerking met het Rommelmarktcomité Halle, in de aanloop naar het schaatsevenement HALLE SCHAATST, een grote winterrommelmarkt in de grote tent op het Stationsplein. Deze gaat door van 8u tot 13u. Plaatsen voor deze rommelmarkt zijn niet meer beschikbaar. Alles is volzet.
 
Op zaterdag 10 december gaat er in dezelfde tent een grote winter kinderrommelmarkt door van 14u tot 18u. Opbouw van de standen vanaf 13u. Ontruiming uiterlijk om 19u.
Het standgeld bedraagt € 2,00 per stand van 3 meter. Een grotere stand is mogelijk. Er wordt telkens vergroot met 3 meter. Alleen kinderspullen zoals kinderkledij, speelgoed, kindermeubilair, kinderboeken… Ook hier zal er strikt toezicht gehouden worden.
 
 Inschrijven voor de kinderrommelmarkt kan door overschrijving van het juiste bedrag op rek. nr. 001-6188195-59 van Toerisme Halle vzw. Met vermelding van de  naam en het aantal meter.  Aangeraden is ook te kijken op www.halleschaatst.be of er nog plaats is.
 
Tijdens de rommelmarkt zal de kerstkroeg open zijn. Hier wordt een stand voorzien waar de voorinschrijvingen hun standnummer kunnen afhalen. Op dat ticket zal ook aangegeven zijn via welke deur men gemakkelijk zijn standplaats kan bereiken voor laden en lossen. Een tweede stand zal zich bezig houden met de inschrijvingen van de dag zelf.
Het zijn de mensen van het rommelmarktcomité die de standplaats zullen aanduiden en dat op basis van het ticket dat men bijheeft.
 
Het Rommelmarktcomité organiseert op zondag 18 december ook zijn maandelijkse rommelmarkt. Op de rommelmarkt in de maand november (20 november) komt Theo Segers, burgemeester van de Halse St. Rochuswijk op bezoek met zijn accordeon.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 okt 2011
Felix Merckx
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief