HALLE - Patrick Lemagie stapt uit Vlaams Belang en Tamara Trouchau verlaat de gemeenteraad

C21

HALLE - Patrick Lemagie stapt uit Vlaams Belang en Tamara Trouchau verlaat de gemeenteraad

Editiepajot_halle_fotocollage_2_felix_merckx
Boven: (links) Patrick Lemagie en (rechts) Tamara Trouchau. Onderaan Marc Brisart. (Collazge E P)
 

Na Wim Demuylder stapt nu ook Patrick Lemagie uit het Vlaams Belang in Halle. Hij gaat als onafhankelijk raadslid zetelen in de gemeenteraad. Bij de CD&V stapt Tamara Trouchau uit de gemeenteraad.

Als reden voor zijn opstap geeft Patrick Lemagie aan dat hij niet meer overeenkomt met de standpunten van het Vlaams Belang. Een andere reden van zijn opstap is dat hij veranderde van werk en hij ’s nachts en tijdens de weekends moet werken en de kans niet ziet om de vergaderingen van zijn partij bij te wonen;
 
Patrick Lemagie zetelde voor het Vlaams Belang van 2000 tot 2003 in het OCMW en kwam dan naar de gemeenteraad als vervanger van Jurgen Vanbellingen die verhuisde uit Halle.
 
Op 25 oktober gaf Tamara Troucheau haar intentie te kennen om eerstdaags haar ontslag als gemeenteraadslid van Halle in te dienen. De pas getrouwde politica doet dit om persoonlijke redenen en zal naar Hove verhuizen. Marc Brisaert zal haar opvolgen als CD&V gemeenteraadslid. Marc neemt op zijn beurt ontslag uit de OCMW-raad, om daar vervangen te worden door Jacqueline Muyldermans.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 okt 2011
Felix Merckx
Collage ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief