HALLE - November wereldmaand

C21

HALLE - November wereldmaand

Editiepajot_halle_november_wereldmaand_grote_foto

Ook dit jaar staat de maand november in Halle bol van de activiteiten in het kader van “November wereldmaand” De stad, cultuurcentrum ’t Vondel en heel wat verenigingen werken samen om een aantal peilers in het licht te zetten door informatieve en culturele initiatieven te organiseren.

De wereldmaand staat voor een open en tolerant Halle met een duurzaam beleid. Heeft aandacht voor de millenniumdoelstellingen en eerlijke handel en draagt diversiteit en gelijke kansen hoog in het vaandel. Aan de hand van al deze initiatieven wil de wereldmaand een hele maand aandacht vragen voor deze thema’s op een ludieke en aangenaam positieve manier. Het centrale ontmoetingspunt van deze wereldmaand is het wereldcafé in de oude post achter de basiliek in Halle waar bijna dagelijks iets te beleven valt. Zet je dus schrap voor debatten, film en theater, concerten en tentoonstellingen en bekijk het volledige programma op de website: www.novemberwereldmaand.be .
 
Leuk aan dit initiatief is de samenwerking tussen veel verschillende partners. De inzet van vele vrijwilligers uit verenigingen en zelforganisaties maken dat dit initiatief elk jaar meer bezoekers over de vloer krijgt.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 okt 2011
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief