HALLE - Sportkampioenen gelauwerd

C21

HALLE - Sportkampioenen gelauwerd

Editiepajot_halle_sport_1_gr_foto_belaen
Foto's © Stijn Belaen
 
Editiepajot_halle_sport_1_kl_foto_belaen
Foto © Stijn Belaen
Editiepajot_halle_sport_2_kl_foto_belaen
Foto © Stijn Belaen
Editiepajot_halle_sport_2_gr_foto_belaen
Foto © Stijn Belaen
 
Editiepajot_halle_sport_3_gr_foto_belaen
Foto © Stijn Belaen
 

In het Halse stadhuis werden vrijdag de Halse sportkampioenen van het afgelopen zomerseizoen gelauwerd. Halle telt heel wat sportkampioenen. De prijzen vielen ook dit jaar vooral te rapen bij de atletiek en het turnen. De kampioenen kregen één voor één een prachtig beeldje mee naar huis. Er waren ook prijzen voor verschillende ploegen die de afgelopen zomer een sportprestatie leverden.

Schepen van sport Michel Bellemans huldigde in zijn toespraak ook de besturen van de verschillende sportverenigingen voor hun volledige inzet seizoen na seizoen. De stad zelf investeerde ook dit jaar weer zwaar in de sportinfrastructuur in Halle. Zo werden twee synthetische velden aangelegd, werd er een wielerschool geopend en vonden nog andere initiatieven hun ingang.
 
Twee speciale prijzen waren er voor het Koninklijk Atheneum uit Halle en voor wandelgroep De Krekels. Het Koninklijk Atheneum ontving een prijs voor de winst in de interscholencompetitie. Wandelgroep de Krekels ontving een prijs voor de beste 10 000 stappen wandeling. Een initiatief waarvoor de stad zelf ook gehuldigd werd.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 nov 2011
Stijn Belaen
Stijn Belaen
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief