HALLE / GOOIK - Nina danst finale van So You Think You can Dance

C21

HALLE / GOOIK - Nina danst finale van So You Think You can Dance

Editiepajot_halle_nina_i_f
Ingezonden foto
 

De flashmob van zaterdag op de Halse Grote Markt heeft zijn vruchten afgeworpen ( zie http://www.editiepajot.com/regios/7/articles/22072) . Nina werd immers gekozen als eerste finaliste voor de finale van volgende zondag van So You Think You Can Dance. De andere finaliste bij de dames is Anna. Bij de mannen gaan Antony en Meysam naar de finale....

In de halve finale mocht Nina terug dansen met Antony. Door de jury werden ze dadelijk genoemd als het gouden koppel dat terug herenigd was.

Als eerste dans haalden zij het plaatje met hip hop fast uit de hoed. Nina was met deze dans zeker niet gelukkig.  Drie van de vier juryleden dat Nina fantastisch gedanst had.
 
Als tweede opgelegde dans werd het een cha cha. Zowel Nina als Antony gooiden alle remmen los en de commentaar van de jury loog er niet om. Commentaren als: geweldig om ze te zien dansen; jullie zijn de ontdekkingen van het programma, fantastisch, jullie zijn de besten en zelfs ‘Nina jij gaat winnen’ zetten de prestatie nog meer in de verf.
 
Na de twee dansen mocht ook de jury hun winnaar geven. Drie van de vier stemden op Nina.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 nov 2011
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief