HALLE - Plezier maken op en rond de schaatspiste

C21

HALLE - Plezier maken op en rond de schaatspiste

Ijspiste_repro_e_p
Foto archief Felix Merckx

Tijdens de opening van de schaatspiste (an 16 december 2011 tot en met 8 januari 2012) zijn er speciale arrangementen voor scholen en voor sportievelingen. Zowel kinderen als volwassenen kunnen er leren schaatsen. Verder kan men er ook zijn verjaardag vieren en is er schaatsmogelijkheid voor personen met een handicap

Schoolarrangementen :
Ook tijdens deze editie kunnen scholen van Halle, Pajottenland en omliggende schaatsbeurten reserveren tijdens de schooluren. De schaatspiste opent voor hen uitzonderlijk vanaf 9u. Van 16 tot en met 23 december krijgen de scholen in de voormiddag voorrang, vanaf 12u kan iedereen schaatsen.
Meer info via toerisme@halle.be  of bel 02/365.94.48
 
VIParrangementen :
Klanten eens verwennen in een ander kader of zijn personeel uitdagen op de ijspiste, het kan. Vanaf minimum 30 personen is de piste een avondje van een bedrijf. Informeer gerust naar de mogelijkheden en vrije data.
Meer info via frank.vannerom@skynet.be  of bel 0495/514.518
 
Sportarrangementen :
Meer info via sport@halle.be   of bel 02/365.94.29
 
Kijk ik Schaats
Kijk! Ik schaats is een initiatie waarbij kinderen (5-7 jarigen) onder begeleiding van een ervaren monitor en met oefeningen, tips, nuttige info en de actieve hulp van mama of papa op enkele uurtjes alleen leren schaatsen. Van 10u tot 11u zullen niemand minder dan Kevin Van Der Perren en Jenna McCorkell de kinderen mee begeleiden op de ijspiste.
Data: zondagen 18 december & 8 januari van 9u tot 11u. Inschrijvingen zijn beperkt tot 30 kinderen per initiatiedag.
Prijs: 12 euro per kind (begeleider gratis)
 
Leer schaatsen
Hier worden  de basistechnieken van het schaatsen bijgebracht onder begeleiding van een schaatsleerkracht. Iedereen (vanaf 8 jaar tot 50 jaar) geeft men de kans om te komen leren schaatsen zodat iedereen gedurende de volledige openingsperiode ten volle kan genieten van de ijspiste.
Data: zaterdagen 17, 24, 31 december & 7 januari van 9u tot 11u; maandag 19 december en dinsdag 20 december van 20u tot 22u.
Prijs: 12 euro p.p.
 
Sportelen op het ijs
Denk jij te oud te zijn om nog op een ijspiste te staan? Wij voorzien alvast aangepast materiaal voor alle 50-plussers met als afsluiter een gezellig samenzijn in de Kerstkroeg. Een schaatsleerkracht leidt alles in goede banen. 
Data: woensdag 4 januari van 9u tot 11u. Gelieve de sportdienst vooraf te contacteren voor het vastleggen van jullie schaatsmoment. Deelname is gratis!
 
Schaatsen voor personen met een handicap
Schaats- en glijplezier voor iedereen! Ook de rolstoel, schoenen,...mogen de schaatsbaan op.
 
Data: Mogelijk in de week van 2 - 6 januari, behalve op 4 januari, tussen 9u en 11u. Gelieve de sportdienst vooraf te contacteren voor het vastleggen van jullie schaatsmoment.
Prijs: 6 euro p.p. (begeleider gratis)
 
Verjaardagsfeestje :
Meer info via toerisme@halle.be  of bel 02/365.94.48
Wil je zoon of je dochter haar verjaardag vieren met de vriendjes en/of vriendinnetjes op en rond de ijspiste, dat kan, de organisatoren zorgen voor de verjaardagstaart, de nodige cadeautjes en non-stop schaatspret. .
 
Animatie
Naast de openingsshow is er op vrijdag 6 januari een heus driekoningenfeest met clown Popi op stelten en schminkstand vanaf 14u30 tot en met 17u30. Gedurende gans de periode zorgt Radio Victoria voor leuke ambi après-ski muziek.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 nov 2011
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief