HALLE - Vlaamse zwemdag was een succes

C21

HALLE - Vlaamse zwemdag was een succes

Editiepahot_halle_zwemweek_1_foto_belaen
Foto's © Stijn Belaen
 
Editiepahot_halle_zwemweek_2_foto_belaen
Foto © Stijn Belaen
 

Acht scholen namen deel aan de Vlaamse zwemdag in het zwembad van Lembeek. De Vlaamse zwemdagen vonden 14 dagen geleden plaats maar de stad had toen al een andere organisatie en daarom werd de wedstrijd verplaats naar woensdag.

De wedstrijd bestond uit aflossingswedstrijden voor vier deelnemers uit het vijfde of zesde leerjaar. De deelnemers zwommen 50m schoolslag of crawl. Er waren ongeveer 70 deelnemers en ook de beste school werd bekroond.
 
De 50m schoolslag voor het 5e leerjaar werd gewonnen door de Klim Op uit Lembeek. Ook bij het 6e leerjaar waren zij in deze categorie de beste. De 50m crawl werd bij het 5e leerjaar gewonnen door het Sancta Maria – instituut uit Lembeek en bij het 6e leerjaar door de Klim Op. In het scholenklassement was de rangschikking dan ook snel duidelijk. Sancta Maria Instituut uit Lembeek werd 3e, Basisschool Beukenbos uit Buizingen werd 2e maar de grootste slokop van de namiddag was basisschool Klim Op uit Lembeek. Ook bij het individuele klassement leverden zij de meeste laureaten. Alle deelnemers gingen met een prijs naar huis.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 dec 2011
Stijn Belaen
Stijn Belaen
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief