HALLE - Halattraction zorgt dat minderbedeelden ook een kerstfeest krijgen

C21

HALLE - Halattraction zorgt dat minderbedeelden ook een kerstfeest krijgen

Editiepajot_halle_goed_doel_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

Sinds hun ontstaan, heeft Halattraction oog voor mensen die het niet breed hebben. In deze periode van vrede en aandacht voor de medemens, denken ze aan mensen die geen kerstfeest hebben. Om voor deze mensen een kerstfeest aan te bieden, schonk Halattraction een cheque aan het Centrum voor Menswelzijn.

Voorzitter Jos Appelmans: “Het nieuwsbericht dat de nationale voedselbanken een tekort hebben aan giften, vooral te wijten aan beter stockbeheer en minder overproductie door producenten, deed bij ons een belletje rinkelen”.
 
In het verleden stelde Halattraction ook al jaarlijks voedselpakketten samen voor minderbedeelden. Halattraction wil nu deze traditie opnieuw oprakelen en jaarlijks de kerstwarmte verder verspreiden. Partner in dit project is het Centrum voor Menswelzijn.
 
Voorzitter Appelmans: “Wij maken er vanaf nu een gewoonte van, om rond de kerstperiode een bedrag over te maken aan deze organisatie, die dan op hun beurt de broodnodige stappen zullen ondernemen om er voor de minderbedeelde medemens een mooi kerstfeest van te maken”.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 dec 2011
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief