Leerlingen van het Sancta Mariainstituut LEMBEEK steunen weeshuis Noël in Rwanda

C21

Leerlingen van het Sancta Mariainstituut LEMBEEK steunen weeshuis Noël in Rwanda

Editriepajot_halle_sancta_mparia
Repro EP

De leerlingen van het Sancta Mariainstituut steunen al enkele jaren het weeshuis Noël te Nyundo in Rwanda, bij de Congolese grens. Ze helpen op die manier graag hun oud-leerkracht Lutgard De Kock die zich al verschillende jaren ten volle inzet voor de meer dan 620 weeskinderen.

De kinderen in het weeshuis leven hoofdzakelijk van deze giften. Melkpoeder is er zeer duur, de uitrusting van het weeshuis, bedden en schoolbenodigdheden blijken een constante zorg. Daarom zamelt het Sancta Mariainstituut sinds enkele jaren materiële zaken in zoals kledij, speelgoed en sportmateriaal. Het maakt voor de weeskinderen immers een enorm verschil.
 
Daarnaast werd in het kader van de jaarlijkse vastenactie een grote wafelverkoop georganiseerd. Dit bracht de riante som van 1.160 euro op die integraal gestort werd ten voordele van het weeshuis Noël. De laatste schooldag voor de kerstvakantie was een ideaal moment om de cheque te overhandigen. Adeline van 6 Kantoor deed dit met plezier. Ze verkocht maar liefst 48 dozen wafels en droeg dus haar steentje meer dan bij. Lutgard De Kock is met deze cheque ontzettend blij en zal het ingezamelde geld en materiaal binnenkort zelf naar het weeshuis brengen.
 
Meer informatie over het weeshuis en hoe het te steunen, vind je op de facebookpagina: https://www.facebook.com/profile.php?id=100003099404598&sk=info  of door te mailen naar weeshuisnoel@hotmail.com .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 dec 2011
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief