HALLE - Kringwinkel nu te vinden op de Bergensesteenweg

C21

HALLE - Kringwinkel nu te vinden op de Bergensesteenweg

Editiepajot_halle_televil_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

De Kringwinkel Televil houdt niet alleen stand in deze moeilijke tijden maar kent zelfs een groei. Begin dit jaar opende een nieuwe winkel in Halle aan de Bergensesteenweg 63-65. Een verdubbeling van de winkeloppervlakte betekent niet alleen een groter aanbod maar ook extra tewerkstelling.

Naast sociale tewerkstelling en het milieu wil Televil ook inzetten op sensibilisering van de jongeren. Onder het motto “onbekend is onbemind” doet Televil een warme oproep aan de directies van de lagere scholen om met hun leerlingen van de derde graad gratis het “speurneuzenspel” te komen spelen in de nieuwe vestiging in Halle. De leerlingen leren spelenderwijs de doelstellingen van De Kringwinkel kennen.
 
Voor het brengen van goederen kan je ook nog altijd terecht in de winkel aan de Bergensesteenweg 63. Om het de brengers en de klanten nog makkelijker te maken is vanaf nu de winkel van maandag tot en met zaterdag open van 10.00u tot 17.30u.
 
Als men belt op 02 /255 19 40 kan men een afspraak regelen om herbruikbare spulletjes gratis thuis te komen ophalen. Meer info op www.televil.eu 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 feb 2012
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief