HALLE - Jokeday in het Heilig Hart&College

C21

HALLE - Jokeday in het Heilig Hart&College

Editiepajot_halle_joke_2_foto_belaen
Foto's © Stijn Belaen
 
Editiepajot_halle_joke_3_foto_belaen
Foto © Stijn Belaen
 
Editiepajot_halle_joke_4_foto_belaen
Foto © Stijn Belaen
 

De laatste 100 dagen in het secundair onderwijs zijn begonnen. De laatstejaars van het Heilig – Hart en College instituut vierden hun jokeday uitvoerig. Verkleed en met veel kabaal begonnen de leerlingen aan hun dag. Vanaf 6u ’s morgens al was café de Kelt de ‘place to be’ om jokeday in te zetten. Daarna trokken de leerlingen naar de school waar ze konden genieten van een uitgebreid ontbijt.

Per klas werd een thema gekozen. De leerlingen gingen gekleed per thema een hele dag op pad. De meest opvallende kostuums waren de legomannetjes, de luminusmannetjes en de busjes caprisonne. Andere thema’s waren onder andere ‘Ken & Barbie’, leger en bikers. Tijdens de middagpauze voerden de klassen één voor één een dansje op. Zowel op kostuum als op dans werden door de jury punten gegeven.
 
In de voormiddag trokken de leerlingen de stad in voor een stadsspel. Ze moesten onder andere een schlager zingen met 5 toevallige voorbijgangers en een bic in een fles proberen te krijgen zonder de handen te gebruiken. Tegen de middag hadden alle klassen elke opdracht uitgevoerd en ook hier werd een klassement opgesteld. De stad heeft alleszins geweten dat de laatstejaars iets te vieren hadden.
 
In de namiddag kregen de leerlingen nog een quiz. De feestvierders moesten verschillende ronden afwerken over muziek en algemene kennis. Op het einde van de quiz werden dan de winnaars bekend gemaakt van de origineelste dan, het origineelste kostuum en de beste dans. De origineelste dans werd gewonnen door de klas die buiten kwamen als luminusmannetjes, het origineelste kostuum waren de legomannetjes en de beste dans werd gebracht door de klas die LMFAO kopieerde. Daarna trokken de feestvierders terug de stad in om vanavond in het Vondel te eindigen. Daar start om 20u de jokedayfuif waarvan de kaarten in een sneltempo uitverkocht waren.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 feb 2012
Stijn Belaen
Stijn Belaen
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief