HALLE - Wouter en Inneke verbranden hun carnavalsjaar

C21

HALLE - Wouter en Inneke verbranden hun carnavalsjaar

Editiepajot_halle_branden_2_foto_merckx
Foto's © Felix Merckx
 
Editiepajot_halle_branden_3_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 
Editiepajot_halle_branden_4_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 
Editiepajot_halle_branden_5_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 
Editiepajot_halle_branden_6_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 
Editiepajot_halle_branden_7_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 
Editiepajot_halle_branden_8_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

Nog twee weken en het prinsendom van Wouter en Inneke is voorbij. Dan treden André en Conny naar buiten als carnavalprinsenpaar. Het was dus tijd om de heerschappij van het prinsenpaar 2011 te verbranden op de Grote Mark. Veel carnavalisten wilden het spektakel op de Grote Markt niet missen.

In stoet, met de pop op kop vertrok de stoet aan de Romanov. Zowel de Gilles van Halle als deze van Sint-Rochus zorgden voor de muzikale begeleiding. Op de Grote Markt verzamelden heel wat carnavalisten om dit toch wel heel emotioneel moment te kunnen meemaken.
Wouter en Inneke zegden over het afgelopen jaar dat zij het kostuum zullen missen maar niet de vriendschappen die ze het afgelopen jaar hebben opgebouwd. Deze zullen blijven bestaan.
“Carnaval Halle is één grote familie en het mooiste van ons carnavaljaar was zeker de maandagavond op de Grote Markt wanneer bij de prijsuitreiking dat grote kleurenpalet er verzameld staat. Aan ons carnavaljaar hebben we vrienden overgehouden”, zegde het prinsenpaar 2011
 
Uit de handen van Luc Pieters, voorzitter van Tastendeuvel en Mia Sluys, voorzitster van de Orde van de prinsessen kregen Wouter en Inneke hun nieuwe outfit.
Een bijkomende cheque van 500 euro werd door voorzitter Jos Appelmans aan huize Ter Loo gegeven. Eerder had deze instelling ook al 3.500 euro van de Halse carnavalgemeenschap gekregen. Dat alles was dc opbrengst van de verkoop van medailles en pins.
En nu aftellen tot het echte carnaval dat in Halle zal gevierd worden op 17, 18 en 19 maart.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 mrt 2012
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief