Nieuws uit PZ HALLE

C21

Nieuws uit PZ HALLE

3_politielogo_2011_p200
Repro EP

Van dinsdag tot donderdag kan de opstelling van de carnavalsfoor voor verkeersproblemen zorgen. Langs de Bergensesteenweg werden twee schapen gestolen en in de Puesstraat werd er ingebroken in twee woningen.

Verkeershinder mogelijk
Op dinsdag 6 maart gaat de opstelling van de carnavalsfoor van start. De politie probeert dit zo vlot mogelijk te laten verlopen door verkeersregeling en begeleiding van de foorkramers. Toch kan verkeershinder optreden:
Op dinsdag 6 maart wordt de foor opgesteld op het stationsplein tussen 10u en 12u. Er is lichte verkeershinder mogelijk in de stationsomgeving.
Op woensdag 7 maart vindt de opstelling op de Leide plaats van 14u tot 17u. Er is in die periode hinder mogelijk tussen de N203 (landingsbaan) en de Leide.
•Op donderdag 8 maart wordt de foor op het Possozplein gezet, eveneens tussen 14u en 17u. Hierbij verwacht de politie zware verkeershinder op het traject, mogelijk tot 18u.
 
Schapen gestolen
In de nacht van zaterdag op zondag werden twee schapen gestolen uit een weide langs de Bergensesteenweg. De politie deed ter plaatse de nodige vaststellingen. De draad van de weide werd door de dieven stuk geknipt. Het is momenteel niet duidelijk wie voor de diefstal verantwoordelijk is. De politie onderzoekt de zaak.
 
Inbraak in woning
Zondagavond werd een inbraak vastgesteld in de A. Puesstraat. Tussen 18u30 en 20u30 forceerden de daders een schuifraam achteraan de woning. Ze doorzochten enkele kasten en maakten juwelen buit. Ook een woning verderop in de A. Puesstraat kreeg inbrekers over de vloer, in ongeveer dezelfde tijdsperiode. Hier werd de achterdeur opengebroken. De dieven doorzochten kasten en namen opnieuw onder meer juwelen mee. De politie heeft nog geen spoor van de daders, maar onderzoekt de zaak.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 mrt 2012
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief