HALLE - Jubileumconcerten van Brassband Buizingen

C21

HALLE - Jubileumconcerten van Brassband Buizingen

Brassbandbuizingen_ingezonden_foto
(ingezonden foto)
 

Omwille van een feestelijk jubileum en de 20ste verjaardag van hun traditionele Valentijnsconcert besloten dirigent, bestuur en muzikanten van Brassband Buizingen om in 2012 eens met ‘iets anders’ uit te pakken. Het wordt dit jaar een 'laat' Valentijnscadeau in het weekend van 24 en 25 maart met een dubbel programma en een dubbele verrassing.

Op zaterdag 24 maart pakken zij in het C.C. ’t Vondel te Halle uit met drie STARS IN BRASS om U tegen te zeggen. Ze zijn er in geslaagd om dé drie euphoniumspelers samen op één podium te krijgen die avond. Men kan genieten van de jarige (50 !) Steven Mead en zijn jongere collega's David Childs en Glenn Van Looy uit de Kempen.
 
In een programma in 3D (3 delen) spelen de drie solisten hun eigen ‘blockbuster’ concerto om hun unieke talent extra in de verf te zetten. De finale belooft iets speciaals met de drie STARS IN BRASS tesamen.
 
Tussendoor serveert Brassband Buizingen een nieuw concertprogramma rondom drie thema’s: het traditionele Engeland (met muziek van onder andere Philip Sparke, Wilfred Heaton en Maurice Johnstone), het swingende en bruisende Amerika (met muziek van onder andere John Williams, Leonard Bernstein) en het verrassende Noorwegen (Torstein Aagaard-Nilsen en Edvard Grieg). Ook van huiscomponist Nigel Clarke brengt het orkest een muzikale creatie.
 
Op zondag 25 maart verwelkomt BBU een andere STAR op het podium, zanger, ‘Voice van Vlaanderen’-jurylid-stemcoach en Arid-frontman Jasper Steverlinck. Samen zorgen zij voor een krachtig en prachtig programma voor iedereen. Als toetje komt er tevens op zondag ook nog een zeer speciale guest met een surprise act.
 
Tickets worden in voorverkoop (per concert) aangeboden aan de prijs van € 14. Voor € 22 koopt men een combiticket voor beide concerten met een divers programma: drie super euphoniums, een zanger met een uitzonderlijk stemtimbre ,een surprise-act en natuurlijk Brassband Buizingen zelf met prachtige nieuwe werken.
 
info@brassbandbuizingen.be  of  0477 53 41 40
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 mrt 2012
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief