Ernstig verkeersongeval met dode in HALLE

C21

Ernstig verkeersongeval met dode in HALLE

Editiepajot_halle_ongeluk_1_foto_nand_sluys
Foto's © Nand Sluys
 
Editiepajot_halle_ongeluk_2_foto_nand_sluys
Foto © Nand Sluys
 

Deze morgen gebeurde een ernstig verkeersongeval op de Suikerkaai in Halle en dat in de richting van het station. De Suikerkaai werd in beide richtingen afgesloten. Een bromfietser kwam er terecht tegen de achterkant van een wagen.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 5.40 uur op de hoek van de Basilierkstraat en de Suikerkaai. De bromfietser draaide van de Bospoortbrug de Suikerkaai en kwam er frontaal in botsing met een personenwagen die van het Bevrijdingsplein kwam. Het slachtoffer werd ter plaatse nog gereanimeerd door de hulpdiensten, maar hulp kon niet meer baten. De man overleed ter plaatse.
 
Het ongeluk zorgde voor grote verkeershinder op de N6 en de N7 en ook op de E429 Doornik-Brussel. Ook in het centrum van Halle was er grote verkeershinder.

Persmededeling Politiezone Halle:

Onderwerp: Zwaar verkeersongeval Suikerkaai
Woensdagochtend omstreeks 5.20 uur gebeurde een zwaar verkeersongeval op de Suikerkaai in Halle. Het kwam tot een frontale aanrijding tussen een auto en een bromfiets. De man met bromfiets kwam van de Bospoortbrug en reed de Suikerkaai in. Het voertuig kwam uit de richting van het Bevrijdingsplein en reed op de Suikerkaai in de richting van het station. Het voertuig haalde een bus in. Op dat moment kwam het tot een frontale botsing met de bromfiets. De man op de bromfiets, een man van 55 jaar uit Halle, overleed ter plaatse.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 mrt 2012
Felix Merckx
Nand Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief