HALLE - Verkeerswijzigingen

C21

HALLE - Verkeerswijzigingen

Editiepajot_halle_broek_foto_merckx
De wagens gaan gemakkelijker het Broek in Essenbeek kunnen verlaten. (Foto © Felix Merckx)
 

Op de jongste gemeenteraad werden er verkeerswijzigingen goedgekeurd in de Ziekenhuislaan, de Brusselsesteenweg, de Reinaartweg, de Blekerijstraat, het kruispunt Broek – Nijvelsesteenweg en de Uylenbroekstraat.

Ziekenhuislaan
Om de toestand van de weggebruikers te verduidelijken wordt in de Ziekenhuislaan, ter hoogte van het kruispunt met de voetweg van de Tramstraat een zebrapad en een fietsoversteek aangelegd.
 
Brusselsesteenweg
Op de Brusselsesteenweg wordt ter hoogte van de huisnummers 39 tot 43 de parkeerplaats voor vrachtwagens afgeschaft. In de plaats komen parkeerplaatsen voor voertuigen met tijdsbeperking (schijf) of bewonersparkeren.
 
Reinaartweg
In de Reinaartweg wordt parkeerverbod ingevoerd langsheen de kant van de onpare huisnummers en de parkeerhavens tussen de Ernest Duezstraat en het bestaande parkeerverbod langs de kant van de pare huisnummers met verf afgebakend..
 
Blekerijstraat
Omdat de rijbaan in de Blekerijstraat te smal is om langs beide kanten te parkeren wordt in het gedeelte tussen de Dr. Spitaelslaan en de Trompstraat een parkeerverbod ingevoerd langs de kant met de oneven nummers en langs de kant met de even huisnummers vanaf 10 meter van het kruispunt met de Dr. Spitaelslaan.
 
Kruispunt Broek – Nijvelsesteenweg
De voertuigen die vanaf het Broek de Nijvelsesteenweg op willen rijden hebben een slecht zicht wanneer er voertuigen te dicht bij dit kruispunt geparkeerd staan. Daarom wordt op de Nijvelsesteenweg vanaf het kruispunt van het Broek langs de zijde van deze straat over een afstand van 10 meter in de richting van Kasteelbrakel een parkeerverbod ingesteld
 
Uylenbroeckstraat
In de Uylenbroeckstraat is er een strook van de rijbaan in kasseien waar het onduidelijk is of er al dan niet mag geparkeerd worden. Om dit te verduidelijken wordt er tussen de huisnummer 8 en 62 het parkeren van personenwagens, minibussen en voertuigen voor dubbel gebruik toegelaten. Verkeersborden zullen aangebracht worden.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 mrt 2012
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief