HALLE - Tienentander van vriendenkring naar volwaardige carnavalgroep

C21

HALLE - Tienentander van vriendenkring naar volwaardige carnavalgroep

Editiepajot_halle_tienentander_1
Ingezonden foto's
 
Editiepajot_halle_tienentander_2
Ingezonden foto
 

HKV Tienentander, een bonte en gezellige bende zeer goede vrienden die altijd in zijn voor het maken van plezier en het bouwen van een geweldig feestje, zijn volop bezig met de voorbereiding van carnaval.

Deels ontstaan uit de vroegere groep HKV Toeternitoe, heeft de huidige voorzitter, Stephen Dekoster, deze groep geboetseerd tot wat het nu is: "plezier, vriendschap en samenhorigheid zijn van primordiaal belang!"
 
Na een jaartje als vriendenkring heeft HKV Tienentander beslist om dit jaar zich 100% te gooien voor het Halse carnavalgebeuren, en dit houdt dus in het bouwen van een char... Het thema dit jaar is: "Met de discoballe dui Halle". Alles staat in functie van dit thema, de char de kledij, de dans op de Grote Markt, ja zelf het liedje dat geschreven is voor halle op Losse Schroeven was een disconummer, maar dan hadden we uiteraard het thema nog niet prijs gegeven.
 
De meerderheid van dit feestgezelschap leerde elkaar kennen in Café De Kelt, tevens ons stamcafé, daarom ook dat de "Sebbe", eigenaar van het café, onze peter van de char is!
 
Andere peter is Lars Pieters, van Beenhouwerij Pieters, ook logisch daar zowel hij als zijn vader ons de mogelijkheid gegeven hebben een locatie te hebben om onze char te bouwen.
 
HKV Tienentander bouwde met 8 mannen aan hun char, de vrouwen hebben titanenwerk verricht en 11 kostuumpjes gemaakt met drie personen.
 
Zaterdag zal men hen herkennen aan de ludieke clownkostuums, de andere 2 dagen...blijven nog even een verrassing.
 
De doop van de char gaat door op donderdag 15 maart om 20u33 aan Café De Kelt.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 mrt 2012
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief