HALLE - Diefstal uit voertuigen

C21

HALLE - Diefstal uit voertuigen

3_politielogo_2011_p200
Repro EP

Tijdens het weekeinde werden een zestal inbraken in voeruigen vastgesteld door PZ Halle. Dat was ondermeer het geval in de Degelaenstraat, Scheepswerfkaai, Gallemaertstraat en de Demesmaekerstraat.

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd ingebroken in 2 voertuigen die geparkeerd stonden op een oprit in de J. Degelaenstraat. Vrijdagavond werden de auto’s slotvast achtergelaten. Omstreeks 11u in de voormiddag merkten de eigenaars op dat ze niet meer vast waren. Er is geen schade vast te stellen aan de voertuigen. Uit één van de 2 werd een GPS-toestel gestolen.
 
In een naburige straat werd tijdens dezelfde nacht een poging tot inbraak in een voertuig gepleegd. De daders probeerden de rubber rondom het kleine ruitje aan de bestuurderskant weg te snijden, om zo in het voertuig te geraken. Dit is hen echter niet gelukt.
 
Eveneens in dezelfde periode werden een sportas en een rugzak uit een voertuig gehaald aan de Scheepswerfkaai. Ook hier werd geen schade aan het voertuig vastgesteld. De zakken werden doorzocht en bij het voertuig achtergelaten. Er werd niets gestolen.
 
Ook in de Gallemaertstraat werd ingebroken in een auto. De eigenares merkte zaterdagmiddag op dat het portier openstond. Ook hier was geen schade vast te stellen. Het handschoenkastje werd doorzocht, maar op het eerste zicht werd niets gestolen.
 
Tot slot werd nog gepoogd in te breken in 2 voertuigen in de buurt van de V. Demesmaekerstraat. Van één van beide voertuigen hing de bedrading ter hoogte van het voorwiel los. Ook het andere voertuig vertoonde braakschade. Er werd niets gestolen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 mrt 2012
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief