HALLE - Sp.a stelde een deel van zijn kandidaten voor

C21

HALLE - Sp.a stelde een deel van zijn kandidaten voor

Editiepajot_halle_spa_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

SP.a Halle koos de symbolische dag van 1 mei uit, om een deel van haar lijst voor te stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen op zondag 14 oktober. De eerste twee plaatsen werden vroeger al bekend gemaakt. Nu zijn tot plaats 10 en de vier laatste kandidaten van de lijst bekend.

De lijst is zo goed als rond en werd reeds goedgekeurd door het partijbestuur. Er ontbreken echter nog twee vrouwen. Weldra zal dan ook de volledige lijst voorgesteld worden.
 
Voorzitter Bertrand Demiddeleer vertelde dat het doel van het lijstvormingscomité was om een evenwichtige lijst te maken die de perfecte mix was tussen vertrouwen en ervaring enerzijds en enthousiasme en vernieuwing anderzijds. Er staan mensen op van verschillende leeftijden, van verschillende beroepsgroepen met  interesses en levensbeschouwelijke achtergronden
 
 
Marc Snoeck werd eerder al voorgesteld als lijsttrekker. Peggy Massien staat op 2 de plaats.   Op 3 staat uittredend gemeenteraadslid Johan Servé. De voorzitter van SP.a Halle, Bertrand Demiddeleer staat op 4, gevolgd door An Vanzeebroeck op 5. Op 6 een totale nieuwkomer: Valerie Hamelryck. Op 7 staat uittredend gemeenteraadslid Jean-Jacques Fastenaekels en op 8 staat een jonge kandidaat, Mathias Pierquin. De secretaris van SP.a Halle, Karin Devis staat op 9. De top 10 wordt afgesloten door de senior van de lijst, André Vanderkluysen.
 
Wat de lijstduwers betreft staat op 30 Hedwig Van Rossem, op 31 staat Maria Rowe. Luc Tordeur, staat op 32 en de lijstduwer is Danny Sibiel.
 
De rest van de lijst wordt weldra voorgesteld, alsook het programma voor de komende zes jaar.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mei 2012
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief