HALLE - Nieuwe website voor de jeugd

C21

HALLE - Nieuwe website voor de jeugd

Editiepajot_halle_jeugd_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

Jongeren zoeken steeds meer al hun informatie op via het internet. Ook ouders die op zoek zijn naar opvang of informatie over het aanbod, speuren eerst op het web om hun vragen te beantwoorden. Een eigen webstek voor de Halse jeugddienst kon dus niet lang meer uitblijven. Sinds kort staat al het nieuws over de jeugdraad op www.jeugdhalle.be .

Heb je zin om als animator te staan op ons Speelplein Joepie en weet je niet of dit vergoed wordt? Ben je als jeugdbeweging op zoek naar materiaal van onze uitleendienst? Vraag je je af wanneer we met de tienerwerking Swap nog eens zullen paintballen? Zin in een leuk feestje volgend weekend?
 
Via de website wilt de jeugddienst een antwoord geven op al deze vragen. Zo kunnen jeugdbewegingen hun subsidiedocumenten en een overzicht van uitleenmateriaal terugvinden op de website. Jongeren vinden er een overzicht van alle fuiven en het laatste jeugdnieuws uit Halle. Ook ouders kunnen er terecht voor informatie van de activiteiten van de jeugddienst, zoals bijvoorbeeld Speelplein Joepie.
 
Om de lancering van de website te vieren organiseert de jeugddienst een wedstrijd. Door een foto te nemen met de sticker van jeugdhalle.be (te verkrijgen op de jeugddienst) en de foto te plaatsen op hun Facebookpagina kan men een smartphone winnen.   
 
Surf dus zeker eens naar www.jeugdhalle.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 mei 2012
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief