Saco HALLE en SC BELLINGEN slaan de handen in elkaar

C21

Saco HALLE en SC BELLINGEN slaan de handen in elkaar

Editiepajot_halle_volleybal
Ingezonden foto

Groot nieuws in de volleybalwereld in het Pajottenland. SACO Halle en Volleyball Bellingen, 2 damesploegen uit de streek, verenigen zich tot één club die voluit Volley Bellingen-Halle zal heten. Zeg maar VBH.

Omdat een volleybalclub runnen steeds moeilijker wordt werden er op vraag van Saco Halle fusiegesprekken gestart. Beide clubs kwamen vrij snel tot een akkoord en beslisten om vanaf volgend seizoen de handen in elkaar te slaan.
 
Beide ploegen streven naar eenzelfde sportieve en familiale aanpak van het volleybal in de streek, en hebben de intentie tot de uitbouw van 1 grote dames volleybalclub.
 
Door deze samenwerking zal Volley Bellingen-Halle volgend jaar zowel bij de dames als in alle jeugdreeksen vertegenwoordigd zijn. Daarmee wordt ook de doorstroming voor de speelsters verzekerd  ze krijgen de mogelijkheid te evolueren binnen dezelfde club.
 
De fusieclub zal ook in de toekomst blijven investeren in het aanbieden van eenkwalitatieve, goed onderbouwde opleiding, waar jeugdspeelsters alle kansen krijgen nonder de begeleiding van goede trainers.
 
In afwachting van de realisatie van een nieuwe sporthal in Pepingen blijft Halle voor alle ploegen de uitvalbasis. De trainingen vinden plaats in Sporthal De Bres en in de Don
Bosco school te Halle.
 
Zonder het rijke verleden van beide clubs te vergeten, hopen zij met deze fusie de fundamenten te hebben gelegd voor een succesvolle en grote toekomst. Speelsters die  willen aansluiten om dit nieuwe verhaal mee vorm te geven kunnen contact opnemen met de secretaris Franciska Dekens (0486 930 677 of franciska.dekens@gmail.com ).
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 mei 2012
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief