HALLE - Vondel gaat dicht tot eind oktober voor verbouwingen

C21

HALLE - Vondel gaat dicht tot eind oktober voor verbouwingen

Editiepajot_halle_nieuwe_gevel
Zo zal de nieuwe gevel aan het Vondel er uitzien. (Ingezonden foto)
 

Het CC ’t Vondel sluit  zijn deuren tot eind oktober voor verbouwingswerken. De gevel en het onthaal zullen helemaal vernieuwd worden. Er komt een plastieken wand voor het huidig gebouw, een ruime balie en nieuwe vestiaire. Door de verbreding van de inkom zal er een verhoging van de capaciteit zijn bij bvb staande concerten (van 660 personen naar 1000 personen). De nieuwe start van het cuilturele seizoen zal dan ook op locatie gebeuren.

Momenteel zijn de werken al begonnen. De funderingen worden gelegd voor de nieuwe plastieken gevel. Deze nieuwe gevel moet het Vondel ook beter isoleren en zal een verbinding vormen tussen het huidige Vondel en de oude brandweerkazerne. De nieuwe balie die er komt zal naar de straat gericht zijn en de nieuwe vestiaire krijgt nu ook vast meubilair.
Er komt ook een volledig nieuwe hoogspanningscabin.e Van de 3 keer 230 watt die er nu is zal er overgeschakeld worden op 3 keer 380 watt. Nu is het soms gebeurd dat tijdens een optreden de zekering sprong en men in het duister kwam te zitten. Ook dat is dan verleden tijd. Door de bijkomende infrastructuur in de oude brandweerkazerne komen er ook vijfnieuwe vergaderruimten bij. Wanneer alles klaar is, zal het Halse cultureel centrum een cultuurcafé rijk zijn met een volledig uitgeruste keuken. Het cultuurcafé komt op de plaats waar vroeger de brandweerwagens gestationeerd werden.
Van de sluiting gaat ook gebruik gemaakt worden om achterstallige opknapbeurten, waarvoor er nu geen tijd is, te doen. Alle apparatuur wordt grondig gereinigd en ook de vloer krijgt een nieuw laagje vernis. De opfrissing gaat gebeuren met allemaal eigen personeel.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 jun 2012
Felix Merc kx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief