HALLE - Fotoschool Juno gaat uitbreiden

C21

HALLE - Fotoschool Juno gaat uitbreiden

Editiepajot_halle_juno
Ingezonden foto

Voor het derde schooljaar gaat de Halse Fotoschool Juno regionaal, met een nog breder aanbod aan korte lessen fotografie op een nieuwe locatie met een vernieuwde klas en eigen fotostudio voor de workshops.

'De vraag voor uitgebreidere cursussen en workshops was enorm.Ook bleek dat we steeds meer en meer cursisten hadden van buiten Halle, tot in Dilbeek, Sint Pieters Leeuw en Lennik vandaar dat naast de forse uitbreiding van lesaanbod ook een andere naam opdrong. Zo gaat de lokale Halse Fotoschool voortaan regionaal met Juno’s Fotoschool”, zegt lesgever Juno.
'Het systeem van lessen is uniek in de streek want ieder amateurfotograaf kan leren ( beter) fotograferen op zijn/haar ritme door zelf te kiezen uit de reeks korte, praktijkgerichte cursussen' aldus Juno
Men werkt  ook altijd in kleine groepen van maximum 6 personen zodat er voldoende ruimte is voor vragen en interactie.
De website wordt ook uitgebreid met een blog en facebookpagina zodat de cursisten hun eigen foto's kunnen posten en er een creatieve interactie ontstaat. Het werkjaar wordt dan in december afgesloten met een fototentoonstelling van alle cursisten.
De fotoschool exposeerde nog onlangs in een nationale fototentoonstelling Transversaal(e) te Brussel waar ze zeer goede kritieken ontving en nu vinden ze dat  het tijd is om de hele regio te helpen beter fotograferen.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 jun 2012
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief