HALLE - Nieuwtjes uit het schepencollege

C21

HALLE - Nieuwtjes uit het schepencollege

Schepencollege_2011_p200
Repro EP

In de Meiboom kunnen kinderen tussen 6 en 11 jaar terecht voor een vakantieacademie. Voor het taalbad worden nog monitoren gezocht en binnenkort valt het aanslagbiljet algemene milieubelasting in de bus met een kortingbson voor de aankoop van vuilniszakken.

 Vakantieacademie de Meiboom
Sinds een aantal jaren biedt kunstacademie de Meiboom de kleinsten een creatieve bezigheid aan tijdens de zomermaanden. Gedurende de eerste twee weken van juli en de laatste twee weken van augustus kunnen kinderen zich artistiek uitleven tijdens de 'vakantieacademie'. Ben je tussen 6 jaar en 11 jaar oud dan ben je zeker welkom om onder leiding van deskundige monitoren een week of langer te genieten en te proeven van de activiteiten die voor jou klaar staan in één van onze ateliers. Deelnemen kost  25 euro per week. Voor materiaal hoef je zelf niet te zorgen.
Informatie en inschrijven kan op het secretariaat van kunstacademie De Meiboom, Onderwijsstraat 2 te Halle, bel 02 356 85 74 of op www.meiboom.info  of facebook .
Taalbad zoekt monitoren
In augustus wordt het jaarlijkse taalbad georganiseerd. Taalbad is een initiatief van Schoolopbouwwerk Halle in samenwerking met Riso Vlaams-Brabant en de stad Halle.
Via allerlei boeiende, speelse en uitdagende activiteiten worden kinderen ondergedompeld in de Nederlandse taal zodat ze op 1 september zelfzeker hun klas kunnen binnenstappen.
Voor deze editie zijn ze nog op zoek naar monitoren die minstens 18 jaar oud zijn, graag een centje willen bijverdienen en ervaring hebben met het jeugdwerk. 
Ben jij zo iemand, dan kan je terecht bij Greet Marcelis van de dienst sociale projecten – schoolopbouwwerk op het nummer 02 363 23 06 of mail greet.marcelis@halle.be .
Aanslagbiljet algemene milieubelasting - kortingsbon
Het aanslagbiljet voor de algemene milieubelasting viel of valt binnenkort terug in de bus. Ook dit jaar hoeft men niet enkel te betalen maar heeft men recht op een kortingsbon voor vuilniszakken. Deze hangt links bovenaan het aanslagbiljet en kan men afscheuren. De waarde van de kortingsbon werd gebaseerd op het aantal gezinsleden ingeschreven op 1 januari 2012 in het rijksregister. Deze bon geeft  korting bij de aankoop van restafvalzakken (30 of 50 liter). Men kan de bon tot 30 november 2012 inruilen bij één van de Halse verkooppunten die men kan vinden  op www.halle.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jun 2012
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief