HALLE - Paul Severs met nieuw album

C21

HALLE - Paul Severs met nieuw album

Paul_20severs
Ingezonden foto

Paul Severs vierde in 2006 zijn jubileum “40 jaar op de planken”. 2016 wordt dus een erg special jaar voor Paul want dan zal hij 50 jaar op de planken staan, een mijlpaal in deze populaire artiest z’n leven. In 1989 kwam zijn carrière in een stroomversnelling. Begin augustus ligt ook Paul’s nieuw album Olé, Olé in de rekken.

Door de oprichting van VTM en door o.a. het programma 10 Om Te Zien, Paul scoorde toen grote hits als “Ik Ben Verliefd Op Jou”, “Zeg n’s Meisje” en ‘Little Darling”. In 2007 kwam Paul’s eerste single “Geen Wonder Dat Ik Ween” opnieuw uit door de film “Firmin”met Chris Van Den Durpel. Het nummer werd dat jaar opnieuw een enorme hit in Vlaanderen.
Anno 2012 kent Paul nog steeds een enorm succes, zo treedt hij bijna dagelijks op in Vlaanderen of Wallonië. (Paul kreeg ooit grote bekendheid in Wallonië door de Waalse tegenhanger van ‘10 Om Te Zien’, “Dix Qu’on Aime”)
Op 3 augustus verschijnt Paul’s nieuwe album “Olé Olé” en op 30 juli komt de titelsong “Olé Olé” als zomersingle uit. Paul schrijft en componeert vaak zelf z’n nummers, zo ook met deze nieuwe single.
“Olé Olé” is een echt zomernummer met tropische klanken en ritmes waardoor je spontaan aan de Lambada gaat denken. De single verschijnt digitaal maar kreeg dus ook z’n plaatsje op het nieuwe album met heel wat nieuw materiaal van Paul en natuurlijk ook enkele van zijn grootste hits als “Geen Wonder Dat Ik Ween”, “Zeg n’s Meisje”, “Ik Ben Verliefd Op Jou”, “Ave Maria, Ik Bid Tot Jou”, “Schatje Mag Ik Je Foto”, “Tu T’En Vas” en zoveel meer.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 aug 2012
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief