HALLE - DVD-reportage over carnaval eindelijk klaar

C21

HALLE - DVD-reportage over carnaval eindelijk klaar

Editiepajot_halle_carnaval
Bertrand Demiddeleer en Yves Debast (Ingezonden foto)
 

Bertrand Demiddeleer en Yves Debast hebben hun DVD-reportage over carnaval 2012 eindelijk af. Het is een weergave van de dolle driedaagse in ongeveer anderhalf uur. Dit jaar heeft het wat langer geduurd dan anders.
“Normaal streven we steeds 1 mei na als releasedatum, maar dat is dit jaar niet gelukt. Onze monteur Arnout Deurinck is professioneel bezig in de filmwereld en er kwamen een paar belangrijker projecten tussen. Zo moest hij nog een aantal dingen maken voor het filmfestival van Cannes en maakte hij ook alle filmpjes voor Werchter.” vertelt Bertrand Demiddeleer

Toch is de DVD er nu gekomen. “Zoals elk jaar proberen we een goed overzicht te geven van wat carnaval Halle is. Het is bijna een onmogelijke opgave om dat samen te persen op 1 CD, maar ik denk wel dat we mogen zeggen dat het vrij volledig is,” zegt Yves Debast. “De Deuvelstoot, het brouwen, het aankleden van de Vaantjesboer, de offerande door de gilles, de academische zitting, de stoet en lichtstoet en de prijsuitreiking. Het is allemaal terug te vinden op deze uitgave” vult hij nog aan.
De DVD is te verkrijgen voor slechts €15 in De Kiosk aan het station, frituren de Tipzak en de Fritstop, in de Lem’nRock en bij Bertrand Demiddeleer en Yves Debast zelf.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 aug 2012
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief