Harde kern AMC DWORP bruncht bij Witse in HALLE

C21

Harde kern AMC DWORP bruncht bij Witse in HALLE

Editiepajot_hallle_amc_dworp_foto_olaf
Foto © Olaf
 

Het bestuur van de AMC De Toekomst Dworp sloot de jaarlijkse organisatie in Kester af met een gezellige Brunch bij Witse in Halle. De harde kern, zeg maar de voornaamste helpers, werden hierbij uitgenodigd.

Voorzitter René Deboeck  had superlatieven te kort om zijn medewerkers te bedanken en hoopt uiteraard dat ze allen zeker tot in 2015 op post blijven. Een organisatie als deze van Kester is immers geen klein bier
 
Wat er na 2015 uit de bus valt is voorlopig een groot vraagteken maar er bestaan zeker nog mogelijkheden. Er wordt gerekend op burgemeester Doomst die nog wel enkele witte konijnen uit zijn hoed zal toveren.
 
In ieder geval, de gezellige sfeer getuigde van de positieve ingesteldheid van alle medewerkers zodat ze het beste mogen verhopen voor de toekomst.
Op de vraag naar de datum voor volgend jaar kregen ze nog geen definitief antwoord. Rekening houdend met de voorlopige datum voor de proeven voor het wereldkampioenschap zijn 4 data mogelijk zowel eind mei, in juni, in juli als in augustus. Gewoontegetrouw wordt er echter in de komende maanden nog duchtig gesleutels aan deze WK kalender zodat alle mogelijkheden nog open blijven.
 
Normaal blijft het wachten tot na het FIM congres eind oktober wanneer de definitieve kalender voor de WK proeven wordt voorgesteld. De kalender voor de Grote Prijzen voor zijspannen worden tevens in de gaten gehouden.
 
Stil zitten voor het bestuur zit er intussen niet in. Er wordt een organigram opgemaakt om de volgende organisaties nog efficiënter en probleemloos te kunnen organiseren. Intussen worden nog verschillende verbeteringen aan de omloop aangepakt.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 aug 2012
Felix Merckx
Foto Olaf
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief