Tal van inbraken in HALLE

C21

Tal van inbraken in HALLE

Inbreken_200
Repro EP

De laatste dagen werden in Halle in niet minder dan 5 woningen ingebroken. Dat was het geval in de Vogelpers (2 huizen), de Halleweg, in het Krabos en in de Kruisstraat.

Op vrijdagavond omstreeks 21u30 werd een inbraak vastgesteld in een woning aan de Vogelpers. De ruit van de achterdeur werd ingeslagen. De woning werd volledig doorzocht. Er werd geld gestolen. De politie deed nazicht in de omgeving en kwam ter plaatse voor de nodige vaststellingen.
Ongeveer een half uur later werd vastgesteld dat ook in een naburige woning werd ingebroken. Hier werd de achterdeur geforceerd. De daders doorzochten opnieuw de hele woning. Er werd onder meer een laptop en ander elektronisch materiaal gestolen. De politie kamde onmiddellijk de omgeving uit, maar er werd geen spoor van de daders aangetroffen. De zaak wordt onderzocht.
Zaterdag omstreeks 15u30 werd een inbraak vastgesteld in de Halleweg. Toen de bewoner thuiskwam, bleek de achterdeur – die hij nochtans slotvast achtergelaten had – open te staan. Het slot vertoonde braaksporen. Alle kasten op de benedenverdieping werden doorzocht. Het is nog niet duidelijk wat er precies werd buitgemaakt. De politie onderzoekt de zaak.
Zaterdagavond werd een inbraak vastgesteld in een woning in het Krabos. Vermoedelijk heeft het in werking treden van een alarm de dieven weggejaagd. Een raam op de eerste verdieping werd opengebroken. Verscheidene kasten in de woning werden doorzocht. Het is niet duidelijk wat er werd buitgemaakt. De zaak wordt onderzocht.
Zondagavond omstreeks 23u30 werd dan weer een inbraak vastgesteld in een woning in de Kruisstraat. Vermoedelijk zijn de daders via het balkon aan de achterzijde in de woning binnengeraakt. Een ruit werd ingeslagen om de deur te openen. De hele woning werd doorzocht en er werd chaos achtergelaten. Er werden onder meer fototoestellen gestolen, en munten. Ook hier onderzoekt de politie de zaak.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 okt 2012
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief