HALLE - Bib-Café ganse week open

C21

HALLE - Bib-Café ganse week open

Editiepajot_halle_bib_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

De bib in Halle gaat van 20 tot 28 oktober in het filiaal in de Basiliekstraat een bib-café openen. Iedereen kan hier terecht met zijn ideeën en suggesties voor de uitbreiding van de bibliotheek in de Basiliekstraat. Ook op de bierviltjes in de gewone Halse café’s kan men met zijn ideeën terecht.

De bibliotheek van Halle wil de stem van zijn lezers horen.. Meer zelfs, dit jaar laten ze tijdens de Bibliotheekweek (20 tot 28 oktober) de burgers dromen over de toekomst van de bib. Met de komende verbouwing/uitbreiding van de bibliotheek in het achterhoofd zijn deze dromen meteen een geschenk voor de pas verkozen beleidsploeg. Ideeën en suggesties, daar kan de bib, en zeker ook het nieuwe bestuur mee aan de slag voor de komende zes jaar
 In de Halse cafés kan je tot 29 oktober je meest creatieve ideeën kwijt op een bierviltje. Vertel waar de nieuwe bib jou blij zou mee maken, wat er niet mag ontbreken, wat je er zeker wil kunnen doen, hoe het er moet gaan uitzien, … en maak kans op een waardebon van €100 voor restaurant De Korte Vest.
 Voor de gelegenheid openen ze gedurende de hele Bibliotheekweek een gezellig bib-café, tijdens de openingsuren van de bib. Hier verwelkomen ze alle Hallenaren. Ze staan klaar met een hapje, drankje en, zoals het echte cafébazen past, een luisterend oor om al de dromen en verzuchtingen te aanhoren.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 okt 2012
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief