HALLE - Verkeersongevallen met fietsers

C21

HALLE - Verkeersongevallen met fietsers

3_politielogo_2011_p200

Maandagmorgen gebeurden er in Halle twee ongelukken waarbij fietsers betrokken waren. Op het Bevrijdingsplein werd een fietser zwaar gewond. In de Lampstraat was er een ongeluk waarbij een fietser licht gewond werd.

Maandagochtend omstreeks 7u werd een fietser aangereden op het Bevrijdingsplein te Halle. Een bestuurder in een bestelwagen reed op de rotonde en wilde zijn afslag maken naar de Bergensesteenweg in de richting van het centrum. Daarbij reed hij een fietser aan. De bestuurder stopte onmiddellijk. De fietser botste op de voorruit van de wagen en kwam daarna op de grond terecht. Hij werd met zware verwoningen overgebracht naar het ziekenhuis. Door het ongeval was de Bergensesteenweg in de richting van het centrum een tijdje afgesloten tijdens de ochtendspits.
Even later, omstreeks 8u30, gebeurde een tweede ongeval waarin een fietser betrokken raakte. In de Lampstraat reed een man met zijn wagen – komende van de Ninoofsesteenweg – zijn oprit op. Daarbij had hij een jonge fietser niet opgemerkt. De jongen werd door de wagen aangereden. Ook hij werd naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij momenteel nog onderzocht wordt. Vermoedelijk heeft hij eerder lichte verwondingen opgelopen.  
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 okt 2012
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024
Marc Sluys | 23 mrt 2024

archief