HALLE - Streekproducten kan men nu online bestellen

C21

HALLE - Streekproducten kan men nu online bestellen

Editiepajot_halle_streekproducten
Ingezonden foto
 

Vanaf nu is het mogelijk het breed assortiment Streekproducten van Vlaams Brabant, online te bestellen. Het Streekproducten centrum heeft een ‘web shop’ ontwikkeld waar iedereen ten allen tijden het assortiment en de juist prijzen kan op raadplegen.

Johny Sterck “Gezien de snelle groei en de mogelijkheden van alle digitale media, konden wij uiteraard niet achterblijven om onze streekproducten ook via deze weg te koop aan te bieden. In eerste instantie willen wij een platform bieden naar onze particulieren klanten toe, om steeds ten allen tijden informatie en prijzen over de producten te vinden. Ook onze professionele klanten ( Horeca, streekhoekjes en winkels) kunnen via deze weg en met een eigen login, bestellingen plaatsen en hun exacte aankoopprijs raadplegen”.
Deze web shop kan nog wat kinderziektes bevatten en daarom zijn alle suggesties en opmerkingen van de gebruiker steeds welkom.
De bijna 400 artikelen staan allemaal online maar nog niet alle producten hebben al een foto en een beschrijving gekregen. Daar wordt dagelijks aan gewerkt en ze hopen zo snel mogelijk de web shop volledig te hebben.
Via de bestaande site www.streekproductencentrum.be waar op elke pagina een knop ‘web shop’ te vinden is komt men automatisch op de verkoopsite. De eerste 20 bestellingen genieten bij afhaling van hun bestelling van een korting van 10%.
Streekproducten Centrum, Poststraat 3A 1500 Halle - Tel 02-361 31 90
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 nov 2012
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief