HALLE - ‘Twie goeie kameroete’ is het beste carnavalslied

C21

HALLE - ‘Twie goeie kameroete’ is het beste carnavalslied

Editiepajot_halle_victoriaz_1_foto_merckx
Ronny en Den Belleman (Foto © Felix Merckx)
 
Editiepajot_halle_victoriaz_2_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

Al enkele jaren zoekt radio Victoria de beste carnavalhit in Halle. Mensen mogen hun favoriete hit insturen en daaruit wordt dan een Top 100 gemaakt. De uitzending gebeurde van deze hitlijst gebeurde dit jaar van uit de Halleman en de top 11 werden live gebracht op de Grote Markt. De uiteindelijke winnaar werd Ronny en den Belleman met hun hit ‘Twie goeie kameroete’.

Meer dan 900 stemmers hebben iets meer dan 2 weken kunnen stemmen op de Carnaval Top 100 Editie 2013 van Radio Victoria Halle. 33 nieuwe carnavalsplaten kwamen de Top 100 binnen waarvan 24 nieuwe Halse liedjes. Het carnavalsrepertoire leeft dus in Halle.
De verdere top 11 zag er als volgt uit: 2. Prins John met E stuk van me leive; 3.De Muylekes met Dei microub heb ik voe altijd vast; 4. Van ’t Vat met Woe annes as in Halle; 5. Double t feat dizzy D met Tagada; 6. De Froesjeleirs met K zet e masker op; 7. Kozzes met Ik leif al joer lang; 8 Tien en tander met Schud me a gat; 9. Ambi-Hans & De Boerkes (winnaars verleden jaar) met Fiesta in Halle; 10. De Vrie Kadeikes met Wijle veere carnaval en 11 Mimi en Titi met Allemoe carnavalisten
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 feb 2013
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief