HALLE - Het nieuwe cultuurseizoen komt eraan

C21

HALLE - Het nieuwe cultuurseizoen komt eraan

Editiepajot_halle_vondel_foto_merckx
Foto © Felix Merckx

Het programma van het nieuwe cultuurseizoen van cultuurcentrum ’t Vondel is bekend. Men kan het volledige programma vinden op www.vondel.be of in de nieuwe seizoensbrochure. De brochure kan men aanvragen op de website of aan de balie van het cultuurcentrum of op het nummer 02 365 98 27 (nieuw nummer!).

De start van de ticketverkoop zal plaatsvinden op 8 juni van 10 tot 15 uur. Om lange wachtrijen te vermijden kan men tickets thuis aanvragen. Men kan van thuis zijn voorstelling en stoel kiezen, zijn kaarten betalen en afdrukken. Wil je toch geholpen worden dan kan men die dag terecht in het cultuurcentrum ’t Vondel, J. Possozplein 40 in Halle, of kom langs tijdens de openingsuren van de balie (van maandag tot vrijdag van 9 tot 12 en van 14 tot 16 uur). Online kan men 24/24, 7/7 tickets bestellen.
Zijn dit seizoen te gast in het Vondel: Vive La Fête, Lea Gilmore, Scala, Wouter Deprez, The van Jets, Axl Peleman en nog zovele anderen.
Meer informatie rond het nieuwe cultuurseizoen en de ticketverkoop, contacteer dan cultuurcentrum ’t Vondel op het nummer 02 365 98 27 (nieuw telefoonnummer!) of mail   naar cultuurcentrum@halle.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 mei 2013
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief